Релито Дакар се сели на трет континент?

Ако им веруваме на гласините што неодамна се појавија, релито Дакар од наредната година ќе се пресели на трет континент

повеќе

PSA го купува Jaguar Land Rover?!

Вест на денот, вистинска или лажна сеедно, е дека Французите и Индијците се на чекор да се договорат

повеќе

Fiat Chrysler се договори со Tesla

Фиктивно партнерство за помали казни

Во пресрет на високите казни за пречекорување на емисиите на јагленород диоксид, производителите на автомобили се снаоѓаат на разни начини

повеќе

Мотоцентар со ново ексклузивно партнерство

Davanti Tyres отвори нов гумарски фронт во Македонија

повеќе

Peugeot 404

Враќање во историјата

Македонскиот клуб Пежо 404 организираше на настан со кој се одбележа денот на овој легендарен автомобил
повеќе