Војната меѓу ПОЦ и пазарџиите заврши, постигнат мировен договор

После период на неизвесност, јавното претпријатие Паркинзи на општина Центар и пазарџиите од Зелен пазар, заедно со општината Центар и Скопски пазар постигнаа договор за надминување на проблемите на паркиралиштето кај Аутомакедонија

повеќе