Интервју Стив Матин :: За Lada најважно е да е привлечна, но да остане достапна

Претседателот на AutoBest жирито Илија Селиктар, заедно со Петр Менших од најголемото и најавторитетно руско автомобилско издание ЗаРулем, имаа можност да се сретнат и разговараат со главниот дизајнер на Lada Стив Матин

повеќе

Ексклузивна приказна од AutoBest :: VinFast, новиот змеј на автомобилската индустрија

VinFast е првиот виетнамски производител на автомобили. Тој исто така е најбрзорастечка компанија во светската автомобилска индустрија, невиден глобален финансиски проект. AutoBest има неверојатна приказна, директно од самото место, како светска премиера!

повеќе