In Memoriam: Љупчо Михајловски (1963-2018)

Објавено на 1 септември 2018 година

Нашиот пријател и колега Љупчо Михајловски предвреме го остави новинарското перо и не стигна да ги напише своите последни редови. Како сеќавање на него, ние ќе го сториме тоа. Животот го помина постојано опкружен со голем број пријатели и познаници насекаде низ светот, оставајќи зад себе плодна кариера. Редакциите се менуваа, медиумите исто така, но главна негова преокупација секогаш беа автомобилите, високите октани и светот на брзините. Така и нé напушти - набрзина… Почивај во мир, пријателе!

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 5

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 67,00
еуросупер 98 69,00
еуродизел Д5 64,50
биодизел Б6 65,00
течен нафтен гас 35,50
метан 39,50

Фото галерии

 • Bugatti Divo

  Изгледа спектакуларно!

  повеќе