Ford F-Vision

Ford во една поинаква конотација

Објавено на 16 ноември 2018 година

Кога ќе се спомене Mustang или нешто слично, сите ги вртиме главите, но Ford е многу повеќе од тоа. Одговорните во Детроит сепак сметаат дека не е сé докрај искористено и затоа се фрлија на работа да ги пополнат пазарните празнини, пред сé во Европа. Погледнете го нашиот видео-прилог за активностите на Ford во товарниот сегмен на Стариот континент.


Ford F-Max

 

Видео

клучни зборови: новитети, видео, Ford

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 9

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 61,50
еуросупер 98 63,50
еуродизел Д5 58,50
биодизел Б6 59,00
течен нафтен гас 32,00
метан 39,50

Фото галерии

 • AutoBest 2019 Final Test

  Ваирано, Милано

  повеќе