Ford Fiesta

Ford Fiesta, со слика и збор

Објавено на 8 мај 2018 година

Нејзиното време допрва доаѓа - Ford Fiesta која беше преставена лани, сé уште ги нема покажано сите свои потенцијали. Гамата ѝ се дополнува со нови изведби, а купувачите кои полека се множат сé повеќе се запознаваат со нејзините можности. Ние во нив веќе се уверивме - ова се нашите импресии од нејзиното тест возење тука во Македонија.

 

Видео

клучни зборови: видео, Ford Fiesta

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 2

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 74,50
еуросупер 98 76,50
еуродизел Д5 69,00
биодизел Б6 69,50
течен нафтен гас 38,00
метан 38,00

Фото галерии

 • Bugatti Divo

  Изгледа спектакуларно!

  повеќе