е-Авто Магазин

Најнови вести
Нов тренд

Најпопуларни

Lexus RZ 450e – Подготвен за вгодина

За добрите работи е потребно време! Lexus ја користи групната платформа за електрични модели, на која се базира и Toyota Bz4X и ќе се појави

GM – Honda

Заеднички ќе развијат електрични возила со пристапни цени Џенерал Моторс и Хонда ги објавија плановите за проширување на односите со заеднички развој на серија електрични

Audi Urbansphere Concept – Премиера

Резиденција на тркала! Создаден по обратен редедослед што е вообичаен за автомобилската индустрија, Audi Urbansphere Concept е посветен на просторот и неговото исполнување во услови

Mercedes – EQS SUV

Модуларната архитектура на дело! Третиот модел заснован на новата модуларна архитектура за електрични возила од премиум класата возила, всушност е „надградба“ на луксузната електрична лимузина