ЕКСКЛУЗИВНО

Најнови вести

Следете не!

Најчитани

Нов тренд

Најпопуларни

Ексклузивно – BMW i7 прво возење

Баварскиот фантом На ексклузивниот настан во Јужна Африка се соочив со новата BMW Серија 7. По шест последователни генерации, секоја воведувајќи иновации или нова технологија,

Интервју – Линда Џексон и Фил Јорк

Ќе ги задржиме цените и ќе понудиме модерни технолгии По втор пат во изминатите три месеци се сретнувам со Главната извршна директорка на Peugeot Линда

Интервју – Linda Jackson, CEO Peugeot

Следат електрични години… Линда Џексон е искусен и докажан менаџер во автомобилската индустрија. Под нејзино водство Цитроен доживеа препород, а со формирањето на Стелантис и