Opel GT X Experimental

Дизајнерски компас

Концептот Opel GT X Experimental нуди увид во иднината на развојот на марката
Објавено на 1 август 2018 година

Годишнината од преземањето од страна на PSA Opel ја одбележи со блиц-поглед на новиот концепт со ознака GT X Experimental, со кој марката ќе ни даде увид во сопствената иднина. Планиран за покажување до крајот на годинава, тој треба да ги посочи новите дизајнерски насоки со кои компанијата ќе се води во наредниот период, да биде еден вид дизајнерски компас. Во кој правец ќе покаже допрва ќе видиме - од Opel засега ни го сервираа само ова видео.

 

Видео

клучни зборови: новитети, поглед во иднината, видео, Opel GT X Experimental

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин

  Сезона 23 Епизода 9

  повеќе

Видео на денот

 • BMW X7

  Ново ниво баварски луксуз

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 61,50
еуросупер 98 63,50
еуродизел Д5 58,50
биодизел Б6 59,00
течен нафтен гас 32,00
метан 39,50

Фото галерии

 • AutoBest 2019 Final Test

  Ваирано, Милано

  повеќе