насловна

Гледај, слушај, уживај!

Авто Магазин епизода 39

» последна сезонава – сега и на YouTube
☀ Тест Opel Zafira Life
☀ Škoda Skala пристигна во Македонија
☀ Подготовка на автомобилот за лето
☀ Колку бучавата во сообраќајот нé загрозува
☀ Ford Puma стана кросовер
☀ Bentley Flying Spur во ново издание
☀ Kia со XCeed го пополни компактното семејство
☀ Porsche 911 Speedster за автомобилските сладокусци
☀ Toyota Highlander само за Американците
☀ Пристигнува MV Agusta Superveloce 800
и уште…