Дизелско чудовиште на две тркала (видео)

Видео Видео на денот Занимливости

Дизелско чудовиште на две тркала (видео)

Објавено на 4 јули 2019 година

Со тркала од Camry, делови од садопер и дизел мотор од миксер за бетон, овој мотоцикл е нешто што не може ниту да се замисли. Но сепак постои – видеово е доказ. Има неколку причини зошто нема мотоцикли со дизел мотори, но со овој сулуд проект сите до една се демантирани. Или потврдени, зависи како гледате. А тоа што ќе го видите е дизелско чудовиште, Франкенштајн на две тркала, долго 3,5 метри и задвижувано од твин-турбо дизел.

Видео