» Прилепскиот супер Golf се продаде!

Прилепскиот супер Golf се продаде!

Објавено на 2 јуни 2015 година

Толку беше. Дојсе од немацка скрос зацуван, а моторо ракета кој нема рецено непалам запали и го однесе во гаражата на среќниот купувач кој дојде оци воци да го види и да се договори за пазаро со како без да сигра дрндупка. Жал ни е што задоцнивте - огласот за прилепскиот супер Golf веќе го нема! Што пропуштивте, можете да видите од нашиот скриншот.

клучни зборови: Македонија

Гледај, слушај, уживај

 • Авто Магазин ви посакува

  Среќна нова 2018 година!

  повеќе

Видео на денот

 • Fisker EMotion

  Ех Тесла, Тесла…

  повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 66,50
еуросупер 98 68,50
еуродизел Д5 59,50
биодизел Б6 60,00
течен нафтен гас 33,00
метан 32,00

Фото галерии

 • Aston Martin Vantage

  Распродадено!

  повеќе