» about-us

ул. Веселин Маслеша 1/1-9
1000 Скопје, Македонија

тел: (02) 322 4431

e-mail: info@avtomagazin.com.mk


Редакција:

Крумислав Барзов

Зоран Коцев


Соработници:

Валентин Станеску

Д-р Горан Рафајловски

Предраг Николовски

Горан Крстевски

Стефан Рафајловскисите права задржани ©2017

Гледај, слушај, уживај

  • Авто Магазин

    Сезона 22 Епизода 25

    повеќе

Видео на денот

  • Fisker EMotion

    Ех Тесла, Тесла…

    повеќе

Цени на горивата

еуросупер 95 65,50
еуросупер 98 67,50
еуродизел Д5 58,00
биодизел Б6 58,50
течен нафтен гас 30,00
метан 32,00

Фото галерии